Florarii din Piața 700 se plâng că trebuie să stea în ploaie...

Florarii din Piața 700 se plâng că trebuie să stea în ploaie la o lună după incendiu. Ce spune directorul interimar de la Piețe SA

0
DISTRIBUIȚI

Cei care vând flori în Piața 700 sunt nemulțumiți de faptul că trebuie să reziste în condiții ca de front după incendiul care a distrus sectorul acestora, în urmă cu o lună. Vă reamintim că un incendiu izbucnit de la instalația electrică a distrus o parte dintre standuri și acoperișul, parte din copertină fiind topită de flăcări.

”Stăm efectiv în ploaie.


Azi noapte, paznicul a dat apa jos care se aduna pe nailoanele care le-am întins peste flori ca să nu se prăbușească. Nu au făcut nimic ca să rezolve cu acoperișul. Au reparat ușile și instalația electrică, dar nimic cu acoperișul. Nu știu cum o să mai rezistăm în frigul și ploaia asta. Florile nu mai rezistă”, a declarat pentru PRESSALERT.ro unul dintre florari.

Directorul interimar de la Piețe SA, Liviu Cocean, a declarat că ”la momentul imediat după incendiu s-a discutat cu cei din piață pentru a se reface copertina. Am discutat cu domnul viceprimar Tabără și o să se prindă o sumă pentru reabilitatea copertinei în bugetul de anul acesta. Am vorbit cu șeful de piață ca florarii să poată să monteze niște corturi atât cât respectă normele ISU de acces”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.