Elicopterul SMURD, solicitat după un accident pe o șosea din vestul țării...

Elicopterul SMURD, solicitat după un accident pe o șosea din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2053550908">

Un accident în care au fost implicate două automobile a avut loc în această dimineață pe DN 79, șoseaua care leagă Aradul de Oradea, la ieșirea din Zimandu Nou spre Șimand. În urma ciocnirii, ambele mașini au ieșit de pe șosea, iar una dintre ele s-a răsturnat.

Ambii șoferi au fost răniți, iar cel aflat în mașina răsturnată a rămas încarcerat în vehicul. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul ISU Arad, inclusiv unul de descarcerare, și un echipaj de Ambulanță. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD, care a preluat victima încarcerată după ce aceasta a fost extrasă din autoturism.

Circulația a fost blocată complet pe durata intervenției echipajelor de urgență, fiind apoi reluată, inițial pe o singură bandă. Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.