O tânără care intrase în travaliu a născut în ambulanța SMURD, în...

O tânără care intrase în travaliu a născut în ambulanța SMURD, în curtea spitalului

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 24 de ani nu va uita prea curând nașterea băiețelului său. Tânăra însărcinată a fost preluată de ambulanță după ce intrase în travaliu, însă micuțul s-a grăbit să vină pe lume, asftel că nașterea a avut loc în curtea spitalului din localitatea arădeană Sebiș, în ambulanță.

„Tânăra de 24 ani însărcinată a fost preluată de echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș din localitatea Ignești, cei trei paramedici din echipaj au monitorizat-o permanent, avea contracții la interval de un minut.


Pentru că nu aveau timp să ajungă cu ea la maternitate, au plecat direct spre spitalul din orașul Sebiș, iar cand au ajuns în curtea instituției medicale, copilul nu a mai avut răbdare, iar tânăra mămică a și născut în ambulanță, sub supravegherea medicului din spital, doamna doctor Dima Claudia. Echipajul SMURD a asistat la naștere, ajutând medicul și totul decurs foarte bine. Au adus pe lume un băiețel, iar dupa naștere au fost redirecționați spre Spitalul Matern din Arad. Pe drum au fost întâmpinați de un echipaj SAJ cu medic, la care au predat pacienta și noul născut în stare foarte bună”, a transmis ISU Arad.

Eroii acestei întâmplări și «moașele» copilului, alături de dr. Claudia Dima, au fost plutonier major Palcu Lucian, plutonier major Rus Sebastian și plutonier major Pop Ciprian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.