Petrecere cu cinci persoane la un restaurant din Giroc, întreruptă de poliție

Petrecere cu cinci persoane la un restaurant din Giroc, întreruptă de poliție

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1746254415">

Nu a fost păcăleală! În 1 aprilie, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 că la un restaurant din Giroc ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere la care participau cinci persoane.

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 10.000 de lei pentru organizarea de evenimente în spații închise și cu suma de 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii sanitare, iar cei patru participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei.

Pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Poliția Timiș reamintește faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.