ASU Politehnica trebuie să-şi ia revanşa cu Mioveni pentru a mai spera...

ASU Politehnica trebuie să-şi ia revanşa cu Mioveni pentru a mai spera la baraj. Dan Alexa: „Avem doar varianta victoriei”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)

ASU Politehnica se mai poate agăţa luni seara de posibilitatea de a accesa poziţiile 3-4 doar cu un rezultat pozitiv în faţa lui CS Mioveni. Alb-violeţii vin după eşecul frustrant cu giuleştenii şi au suferit o înfrângere mai drasctică exact în fief-ul trupei pregătite de Alexandru Pelici. Cu toate acestea, Dan Alexa a rămas optimist în perspectiva unui succes după jocul mai bun prestat în returul play-off-ului.

Mioveniul, de partea cealaltă, mai are şanse matematice la locul 2. ASU Poli mai poate ajunge pe 4 şi cu o remiză luni pe „Dan Păltinişanu”, dar chiar şi în cazul unei victorii cu argeşenii, nu ar fi doar la mâna ei. Csikszereda joacă luni la Călăraşi iar ciucanii au şi ei speranţe la baraj dacă înving.

“Avem doar varianta victoriei. Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off, o echipă care ne-a fost net superioară în meciul tur, o echipă antrenată de un antrenor pe care eu îl apreciez foarte mult – Alex Pelici.


CS Mioveni e o echipă care are încă şanse la loc promovabil, dar suntem obligaţi să câştigăm, îmi doresc să păstrăm evoluţiile bune din ultimele trei jocuri. Pentru că am avut o evoluţie bună chiar şi împotriva Rapidului, ştiţi istoria acelui meci, dar am făcut un joc bun. E un meci decisiv, sper ca jucătorii mei să nu aibă presiune, să joace dezinvolt şi să aibă încredere că dacă vom obţine cele trei puncte, avem încă şanse la baraj”, a declarat Dan Alexa. Întrebat de duelul direct cu timişoreanul Alexandru Pelici, „Chirurgul” a apreciat că acesta „e un antrenor care studiază foarte bine adversarul, îţi dă foarte puţine şanse, e un antrenor care e foarte preocupat de fotbal şi rezultatele Mioveniului nu sunt deloc întâmplătoare”.

Timişorenii au în continuare destule indisponibilităţi. Pe lângă Hindrich şi Cioinac (accidentaţi), Alexa nu poate miza nici pe Cristi Bocşan, eliminat cu Rapid.  În schimb, croatul Stjepan Plazonja va fi pe gazon după două zile de repaus şi după ce „a făcut o injecţie în muşchi”.

Partida ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni se dispută luni, 17 mai, de la ora 18.30 (Digi Sport 1, Look Sport +, Telekom Sport 1), pe stadionul “Dan Pătinişanu”, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 2. Argeşenii sunt pe 3, cu 44 de puncte, în timp ce bănăţenii ocupă locul 5, cu 39 de puncte. Galben-verzii au remizat runda trecută, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi. Deşi s-a anunţat că stadioanele pot fi ocupate de astăzi în proporţie de 25%, autorităţile şi forul intern nu au dat încă undă verde vreunei partide cu spectatori, cel mai probabil primul meci post-pandemie cu public în ţară va fi finala Cupei din weekend-ul următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.