Muzică dance fabricată în Timișoara: LocoDJ a lansat un single care marchează...

Muzică dance fabricată în Timișoara: LocoDJ a lansat un single care marchează o premieră pentru el

0
DISTRIBUIȚI

LocoDJ, artistul timișorean cunoscut amatorilor de dance music grație colaborărilor sale cu Alex Mica sau Geo Da Silva, a lansat un nou single care reprezintă o premieră în activitatea sa. În piesa numită „Întreabă lumea de noi”, realizată alături de Emanuela Oancea, artistul apare cu propria voce într-o strofă de rap.

Pe numele său adevărat Florin Chiteală, LocoDJ și-a descoperit pasiunea pentru muzică în orașul său natal Deta, undeva prin anii 90 și a avut de-a lungul timpului o serie de colaborări cu artiști naționali și nu numai. Printre acestea s-a numărat și piesa La Reina realizată cu Alex Mica și videoclipurile realizate cu Geo Da Silva, DJ Combo din Polonia sau Fizzo Fauez din Tunisia.

„Începutul a fost într-o discotecă la vremea aceea în orașul Deta. Am ajuns în liga mare prin seriozitate, perseverență, multă muncă și… ambiția de a trece la alt nivel.


În primul rand făcând mulți ani de party-uri mi-am îmbogătit bagajul de cunoștințe muzicale și am acumulat multă experiență, fiind foarte aproape de mulți oameni. În producția muzicala sunt de patru ani, iar în aceasta perioadă de timp am avut diferite colaborări. În schimb acest single este special pentru mine, deoarece este prima piesa în care cânt vocal. Pe viitor am mai multe proiecte care deja sunt în desfășurare si vor fi multe surprize pentru public”, a spus artistul.

Având în vedere faptul că pandemia globală a schimbat o serie de cutume și obiceiuri, LocoDJ este convins că lucrurile vor reveni la normal și în privința vieții de noapte și a party-urilor și îi îndeamnă pe toți să se vaccineze pentru a ajunge la acest deziderat cât mai curând.

„Pandemia m-a afectat cum a afectat toate domeniile dar în schimb am văzut și partea bună a acesteia, de care am încercat să profit. Având mai mult timp liber am stat mai mult în studio și m -am concentrat mai mult pe partea de producție. Legat de revenirea la viata normală ….îndemn oamenii spre vaccinare pentru a avea parte în viitorul cât mai apropiat de bucuria vieții de noapte și de multe party-uri”, a mai spus LocoDJ.

De-a lungul timpului artistul a colaborat cu câteva label-uri ca Voices Media, Cat Music, Big Hit Production și de curând a semnat cu casa de discuri Planeta Mix Records din Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.