Teren oferit gratuit de primărie, timp de cinci ani, pentru secția modulară...

Teren oferit gratuit de primărie, timp de cinci ani, pentru secția modulară ATI a Spitalului Județean din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii locali au aprobat, astăzi, un proiect de hotărâre care prevede acordarea în administrare cu titlu gratuit, pe o perioadă de cinci ani, a unui teren de 4.500 de metri pătrați, în valoare de 3,8 milioane de lei, către Spitalul Județean din Timișoara.

„Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara vin în sprijinul Spitalului Județean, prin acordarea cu titlu gratuit a unui teren de 4.500 de metri pătrați, pe care unitatea sanitară dorește construirea unui spital modular ATI, de 22 de paturi, în valoare de 3 milioane de euro, din fonduri nerambursabile”, spune comunicatul municipalității.

„În această perioadă în care întreaga comunitate timișoreană este greu încercată de criza sanitară cauzată de Covid-19, Primăria Timișoara a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a veni în sprijinul autorităților sanitare.


De la proiectul Oxigen, la acest teren, vom pune umărul pentru ca timișorenii și timișenii să beneficieze de cele mai bune tratamente posibile, până când vom învinge această pandemie”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Proiectul a fost aprobat de consilierii locali cu unanimitate de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.