Ludovic Orban în campanie la Timișoara pentru alegerile interne din PNL. Ce...

Ludovic Orban în campanie la Timișoara pentru alegerile interne din PNL. Ce spune despre relația liberalilor cu USR-PLUS

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Timișoara, că speră în voturile filialei timișene pentru un nou mandat în fruntea partidului. Ieri, Alin Nica declara că încă nu a decis dacă îl va sprijini pe Florin Cîțu sau pe Ludovic Orban, care se luptă pentru șefia PNL.

„Filiala Timiș este una dintre filialele puternice care va avea un număr important de delegați. Deocamdată suntem în faza alegerilor la nivel local, la nivel județean, după alegerea noilor conduceri va urma faza în care județul va decide delegații și susținerea pe care o acordă. Eu întotdeauna am avut relații bune cu membrii, cu primarii, cu consilierii locali și județeni, am făcut campanie de la om la om, și îmi doresc să îi conving că proiectul propus este cel mai bun pentru partid. Evident că mizez pe o susținere care s-a arătat și la congresul trecut”, a declarat liderul liberal.

În ceea ce privește relația PNL-USR PLUS, Orban a fost de părere că aceasta poate fi îmbunătățită.

„Practic, eu am condus negocierile din partea PNL, prima oară la alegerile locale, în special la București, unde am găsit formula cu care am câștigat alegerile locale. Ulterior, la cele parlamentare, am purtat negocierile pentru coaliție și guvern.


Sigur că este o relație care suferă o permanentă îmbunătățire, întotdeauna se întâmplă așa într-o coaliție, trebuie căutate forme de înțelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării și mai ales o coeziune în funcționarea coaliției. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României și fructificarea oportunităților pe care România le are în următorii ani”, a declarat Ludovic Orban.

1 COMENTARIU

  1. ahhhh, pisa-m-as pe tine de uselist, cap al rautatilor ce esti, la tomberon cu robulake ti-e locul. asta nu inseamna ca nu ma pis in mod egal si pe restul politicienilor, sa fie clar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.