Atenție la ușile și geamurile lăsate deschise! Bărbat din Timișoara, suspectat de...

Atenție la ușile și geamurile lăsate deschise! Bărbat din Timișoara, suspectat de mai multe furturi din locuințe

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Profita de neatenția locatarilor și le intra cu ușurință în locuințe pentru a le fura diverse bunuri.

Este isprava unui bărbat de 45 de ani, care a fost prins de polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara.

Miercuri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au identificat hoțul care în noaptea de 23 aprilie a pătruns într-o locuință de pe strada Drubeta din Timișoara, de unde a sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 900 de lei.

De asemenea, în noaptea de 19 iunie, acesta a pătruns într-un apartament aflat pe Bulevardul Victor Babeș, de unde a sustras mai multe bunuri (căști, boxă portabilă) în valoare de 1.550 lei, iar în noaptea de 24 iunie a pătruns într-o altă locuință de pe strada Drubeta, însă nu a sustras nimic deoarece a fost surprins de persoana care locuia acolo în timp ce se afla în locuință, la vederea acesteia reușind să părăsească imobilul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

„În cele două locuințe bărbatul a intrat pe ușă întrucât nu era încuiată, iar în apartament a intrat pe geam deoarece era semideschis, fapt pentru care facem apel la cetățeni să-și ia minimul de măsuri de autoprotecție deoarece hoții sunt mereu vigilenți și profită de orice moment de neatenție”, recomandă polițiștii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.