Descoperire șoc a muncitorilor de la Drumuri Naționale când făceau curățenie în...

Descoperire șoc a muncitorilor de la Drumuri Naționale când făceau curățenie în parcări

2
DISTRIBUIȚI

Au avut loc din nou activități de salubrizare în spațiile de parcare de pe rețeaua de drumuri naționale din zona de vest.

În parcarea de pe DN 69, între județele Timiș și Arad, la activitatea de salubrizare de la finele săptămânii trecute, lucrătorii SDN Timișoara au găsit o cadă.

„Facem salubrizare în parcări de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, pe toată reţeaua de drumuri naţionale.


Se strâng zeci de saci de deşeuri de fiecare dată. Din păcate, unii cetăţeni aleg să arunce lucrurile pe care nu le mai folosesc în parcările de pe drumurile naţionale. De data aceasta, s-a găsit o cadă, deseori găsim anvelope uzate, alteori televizoare vechi, obiecte sanitare, mobilier, saltele, borcane cu murături sau chiar trofee de vânătoare. Le amintim şoferilor că parcările nu sunt locuri de depozitare pentru asemenea obiecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP, Alina Sabou.

 

2 COMENTARII

  1. ba, baieti. dati-va demisia si desfiintati posturile daca drumul nu este cos de gunoi. vreti sa primiti bani pe facut nimic, ca nu inteleg? politia deja asa lucreaza. in loc sa patruleze, nu patruleaza. de asta strangeti cazile de pe drum. sunt chiar satul sa tot citesc despre gunoierii care se plang ca au obiectul muncii.

  2. drept dovada ca faceti curat saptamanal …anvelopele erau acoperite de vegetatie ,,,asta de nota ca erau acolo de mai bine de cateva saptamanii ….utuva in gura de mulogii va plangeti ca va faceti treaba? bai pentru asta incasati salariu sa adunatii gunoaie in fisa postului scrie ca sunteti gunoierii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.