A fost găsit hoțul care a furat un Porsche în valoare de...

A fost găsit hoțul care a furat un Porsche în valoare de aproape 100.000 de euro, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1918096659">

În noaptea de sâmbătă spre duminică, unui timișorean i s-a furat mașina Porsche în valoare de aproape de 100.000 de euro, cumpărată recent.

Autoturismul a fost sustras din zona Blașcovici și a fost găsită după mai multe ore, într-o parcare din zona Soarelui, mai puţin cei 4.000 de lei care se aflau în ea.

Joi seara, polițiștii timișoreni au anunțat că au prins hoțul care a sustras autoturismul în valoare de 94.000 de euro de pe strada Ion Negulici.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în concurs cu furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

1 COMENTARIU

  1. Mai interesant este de aflat CUM a reușit un puști sa deschida și pornească o mașină atit de sofisticata electronic, FĂRĂ CHEIE?! Sau avea CHEIE? PRIMITA DE LA CINE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.