O asociație de salvatori voluntari din Timișoara sprijină comunitatea din Roșia Montană...

O asociație de salvatori voluntari din Timișoara sprijină comunitatea din Roșia Montană după viiturile devastatoare. Cum poți ajuta și tu

0
DISTRIBUIȚI

În urma dezastrelor din 16 iulie, când două viituri au lovit localitatea Roșia Montană mutând tone de pământ și pietriș inundând și îngropând casele localnicilor, mulți dintre aceștia au rămas doar cu hainele de pe ei.


Toată zona este într-o situație gravă datorită lipsei apei, alimentelor, hainelor și a minimului necesar traiului zilnic.

„Condițiile inumane de locuit și de trai cu care se confruntă această comunitatea ne-au determinat să pornim proiectul  Roșia Montană. În data de 9 septembrie 2021, „Caravana RESCUE – TM” va porni din Timișoara cu ajutoare pentru comunitatea din Roșia Montană”, au transmis reprezentanții ONG-ului RescueTM.

Oamenii din Roșia Montană au nevoie de apă, alimente neperisabile, haine pentru copii/adolescenți/femei/bărbați, obiecte de uz casnic, cearșafuri, pături, saci de dormit și perne.

Oricine dorește să doneze astfel de lucruri este așteptat la Asociația Salvatorilor Voluntari RESCUE – TM, ce are sediul pe bulevardul General Ion Dragalina nr. 15, ap. 14, Timișoara, număr de telefon 0773 782 467.

De asemenea, cei care doresc să ajute cu bani sinistrații o pot face cu mențiunea „donație Roșia Montană” în contul deschis la BCR folosind IBAN: R063RNCB0716170368930001.

„Cei care doresc să participe cu puținul pe care și-l permit și nu se pot deplasa la locația de colectare pot lua legătura cu ing. Dana Rovo, coordonatoarea proiectului, la numărul de telefon 0745 640 682, e-mail: caravana@rescue-tm.org”, au mai precizat reprezentanții ONG-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.