O nouă victorie la Cluj pentru SCM Rugby Timişoara. „Leii”, pe 3...

O nouă victorie la Cluj pentru SCM Rugby Timişoara. „Leii”, pe 3 după restanţa din SuperLigă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Marian – Valentin BURLACU / rugbyromania.ro

SCM Timişoara a jucat a doua oară luna aceasta pe terenul din Parcul Iuliu Haţieganu al celor de la Universitatea Cluj-Napoca. Şi de această dată balanţa s-a înclinat cu greutate în favoarea bănăţenilor, câştigători cu 33-10 în meciul de azi, care a contat pentru runda a 8-a SuperLigii 2021.

Mazăre a deschis scorul din lovitură de pedeapsă pentru gazde, dar primul eseu a fost marcat de Manumua iar transformarea lui Jipa a dus scorul la 7-3 pentru oaspeţi.


Un nou eseu marca Sean Morrell după pauză a însemnat 12-3 pe tabelă în condiţiile în care încercarea nu a fost şi transformată. Aproape de mijlocul mitanului secund scorul „a sărit” pentru SCM după o penalitatea marca Fl. Vlaicu. Lucian Mureşan a văzut „galben” puţin după o oră de joc. „U” a profitat de superioritate, marcând singurul ei eseu prin Paul Herman, transformat de Alexandru Harasim. Pe final însă bănăţenii au încheiat în forţă, Andrei Rădoi (min. 76) și Tiqe Iliesa (78) au culcat balonul în suprafaţa de ţintă adversă iar de fiecare dată Vlaicu a concretizat pentru a stabili şi scorul final: 33-10.

SCM Timişoara: Nica, Sabău, Mosese, Lazăr, Popârlan, Morrell, Altinok, Saukuru, A. Conache, Jipa, G. Conache, Khvicha, Manumua, Şteţco, Shennan. Rezerve: Rădoi, Chiriac, Militaru, Mureşan, Holoia, Vlaicu, Tiqe, Sîrbu. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

Pe 4 septembrie, SCM Timişoara, ajunsă pe locul 3 în campionat, cu 22 de puncte, joacă pe terenul celor de la CSA Steaua în etapa a 9-a a SuperLigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.