Porsche de 90.000 euro, furat din Timișoara. Proprietarul oferă recompensă UPDATE Unde...

Porsche de 90.000 euro, furat din Timișoara. Proprietarul oferă recompensă UPDATE Unde a fost găsita mașina

6
DISTRIBUIȚI

Hoții au dat lovitura, azi noapte, în Timișoara – au furat un Porsche din zona Blașcovici, în jurul orei 4.


Proprietarul a reușit să urmărească mașina, în valoare de aproape 90.000 euro, cu ajutorul aplicației Porche până la 04.45 – autoturismul a mers 53 de minute.

Apoi hoții au deconectat GPS-ul. Mașina avea numărul de înmatriculare B444ZAV. Dacă ați văzut-o sau aveți vreo informație utilă, sunați de urgență la 112. Proprietarul oferă recompensă pentru orice informație care duce la găsirea mașinii.

UPDATE Proprietarul mașinii a primit, astăzi, în jurul orei 18, un mesaj de la un cetățean că Porsche-ul este într-o parcare din zona Soarelui din Timișoara. Când a ajuns acolo nu i-a venit să creadă – mașina era în locul indicat. Proprietarul a sunat la 112, imediat la fața locului sosind mai multe echipaje ale Poliției. Când mașina a fost deschisă, proprietarul a constatat că din mașină i-au dispărut 4.000 lei. Criminaliștii au ridicat probe din mașina furată care a fost recuperată.

 

6 COMENTARII

 1. Acum nu mai face nici măcar 9000… decât dacă/poate, hoţii cer răscumpărare… Nici măcar să o dezmembrezi şi să o vinzi pentru piese nu face atât… că nu se potrivesc piesele la Logan, la maşinile luate în leasing de către corporatişti sau la cojile de BeAmVeu…

 2. O duc aia în Bălgaria, Ucraina, Moldova sau Mama Russia, acolo se șterge totul se spala totul se uita totul.
  La o astfel de mașină trebuie sa ai casco, ceea ce mulți „bogați” din România uita sa facă ca ei știu sa conducă bine și au grija de mașină.
  Mai este varianta sa o fure aia de la care a cumpărat-o. Dacă este de la Bucale, se fac combinații grele pe acolo.
  Daca stai în Blașcovici, ce plm te plimbi cu Porsche, dacă nu ai bani de casco, ce ți-a trebuit Porsche?!!!
  Aia au fost la pont acolo.
  Coincidente din astea sunt cam grele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.