PSD Timiș, mesaj ironic de susținere pentru un candidat, înaintea alegerilor din...

PSD Timiș, mesaj ironic de susținere pentru un candidat, înaintea alegerilor din filiala județeană a rivalilor liberali: „Pentru PSD, el este cel mai bun preşedinte al PNL Timiş”

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș pare să urmărească, cu amuzament, conflictul care se desfășoară în cadrul PNL Timiș de mai multă vreme, iar astăzi au decis să pună gaz pe foc cu un mesaj de susținere ironic pentru unul dintre candidații pentru funcția de președinte al filialei județene a liberalilor.

„Îi urăm succes lui Alin Nica la alegerile de mâine.


Pentru PSD, el este cel mai bun preşedinte al PNL Timiş. Succes, Alin!”, spune un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD Timiș, mesaj în care a fost etichetată și pagina oficială a lui Alin Nica.

Vă reamintim că PSD Timiș a deținut timp de două mandate conducerea Consiliului Județean Timiș, începând cu 2012 când cele două partide și-au unit forțele în alianța USL.

Alegerile pentru şefia PNL Timişoara s-au desfășurat (de două ori) cu scandal, iar mâine sunt programate alegeri pentru conducerea PNL Timiș, unde Alin Nica este președinte interimar de la finalul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.