Ritivoiu: „Timfloralis sau Festivalul Inimilor nu au mai primit finanțare. În schimb...

Ritivoiu: „Timfloralis sau Festivalul Inimilor nu au mai primit finanțare. În schimb vom avea paradă gay”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook se referă la „schimbarea la față. Dar pe invers”. Este vorba despre manifestarea Pride, care a început vineri la Timișoara.

„Timişoara va avea festival LGBT. Nu vreau să intru într-o discuție pe tema drepturilor minorităților sexuale, este un subiect delicat pentru poporul nostru. Altceva vreau să punctez: Oare câți dintre votanții lui Dominic Fritz l-ar mai fi ales dacă ar fi ştiut anul trecut de proiectul acestuia de a organiza un Festival Pride, transformând astfel Timişoara într-o campioană a libertinajului sexual?”, a transmis Mihai Ritivoiu.

Președintele PSD Timișoara a mai precizat: „este o vorbă care spune că ori de câte ori nu ştii de unde să apuci un subiect, urmăreşte banii! Iar banii pentru acest festival se vor duce spre exact aceleaşi grupuri de interese şi ONG-uri din jurul primarului, mai mult decât abonate la bani publici.


E un subiect de urmărit. Asta în timp ce festivaluri cu tradiție, public şi care coagulau Cetatea, ca şi Timfloralis sau Festivalul Inimilor, nu au mai primit finanțare. În schimb vom avea paradă gay”.

Ritivoiu a mai observat că debutul manifestării LGBT a coincis cu sărbătoarea Schimbării la Față.

„Atunci Iisus s-a arătat pentru prima dată apostolilor în lumina-I divină. Şi-a arătat adevărata față. Şi Dominic Fritz şi-a arătat o altă față ieri. Dar cam pe invers!”, a fost de părere Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.