Un oraș din Timiș rămâne fără gaz metan

Un oraș din Timiș rămâne fără gaz metan

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-560695094">

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat marți, 17 august, în localitatea Deta din județul Timiș.

Pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., compania Delgaz Grid este nevoită să oprească temporar alimentarea cu gaze naturale în Deta, marți, de la ora 08:00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 20:00, cu posibilitatea continuării și pe parcursul zilei următoare.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.