Viceprimarul Cosmin Tabără, anunț de ultim moment despre stadionul de rugby

Viceprimarul Cosmin Tabără, anunț de ultim moment despre stadionul de rugby

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără a anunțată că ne apropiem cu pași repezi de finalizarea primelor reparații la baza de rugby.

„Sper că până la startul meciului cu Baia Mare, întregul mic șantier să fie finalizat. Pentru început, este bine, sper ca în viitorul apropiat să-i conving și pe ceilalți colegi din administrație de necesitatea refacerii întregii baze sportive care să fie una dintre cele mai frumoase din țară”, a transmis Cosmin Tabără.

Viceprimarul a mai precizat că spectatorii vor avea acces decent în tribune, indiferent de vreme, fiind turnată o alee în fața tribunelor, cu acces de la intrare. De asemenea, au fost renovate vestiarele, dușurile, a fost zugrăvit întregul corp de clădire, a fost refăcut spațiul tehnic pentru arbitrii, fiind cosmetizată și intrarea în incinta bazei sportive.

„Sigur, nu reprezintă mare lucru acum, dar erau niște reparații de urgență fără de care disputarea meciurilor la Timișoara era pusă sub semnul întrebării.


În viitor, voi întreprinde și alte acțiuni pentru buna desfășurare a evenimentelor sportive. Mult succes acestei frumoase echipe, felicitări tuturor care susțin sportul timișorean!”, a mai transmis Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.