Roxana Iliescu: „responsabilii din Primărie dorm în papuci”. De ce „urechează” din...

Roxana Iliescu: „responsabilii din Primărie dorm în papuci”. De ce „urechează” din nou administrația

0
DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România a fost să vadă care este stadiul lucrărilor la parcarea din zona Steaua, de pe strada Izlaz, unde vor fi disponibile 99 de locuri de parcare. În două – trei zile lucrarea va fi finalizată, însă Roxana Iliescu atrage atenția că există o problemă.

„Există însă o mare problemă. Conform proiectului, STPT trebuia deja să fi montat stâlpii de iluminat, dar asta nu s-a întâmplat! Nu s-a întâmplat pentru că responsabilii din Primărie dorm în papuci și nu-s capabili să gestioneze nici o amărâtă de lucrare (încă de la începutul lucrării Primăria trebuia să notifice STPT privind montarea stâlpilor de iluminat și racordare la sistemul de iluminat public)! Din doi stâlpi de iluminat existenți deja pe amplasament și care nu sunt suficienți oricum, unul este obturat de un copac.


Alo, Primăria, STPT, se aude?! Ce faceți, veniți când este finalizată să spargeți asfaltul tocmai turnat?”, a atras atenția consilierul municipal Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.