SCM Timișoara și-a încheiat cantonamentul sponsorizat şi începe testele. Intrare liberă în...

SCM Timișoara și-a încheiat cantonamentul sponsorizat şi începe testele. Intrare liberă în noul sezon la meciurile echipei de baschet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara şi-a încheiat stagiul centralizat de la Poiana Braşov, unul sponsorizat de un nou partener al „leilor”. În weekend baschetbaliştii alb-violeţi participă la primul turne de verificare al perioadei precompetiţionale, la Sibiu. În altă ordine de idei conducerea a revenit la un obicei mai vechi de dinainte de pandemie şi a anunţat că în noua stagiune accesul publicului la meciurile de acasă va fi gratuit.

SCM-ul s-a pregătit în sălile de la Braşov şi Sf. Gheorghe. „Am folosit toate utilitățile, sălile de baschet din Brașov și Sf. Gheorghe, stadionul și sala de forță din Poiana Brașov și ne-am adaptat condiților meteo, care au început să fie destul de vitrege.


Punem bazele pregătirii fizice, dar începem să lucrăm și pe terenul de baschet, astfel încât să aducem echipa cât mai repede la un nivel bun de joc. Cel mai important este că toți jucătorii sunt sănătoși”, a declarat „principalul” Dragan Petricevic.

Pe 5 şi 6 septembrie timişorenii participă la „Memorialul Elemer Tordai”, la Sibiu. Duminică, 5 septembrie, e programat: SCM Timișoara – SCMU Craiova (ora 17.00) iar gazda BC CSU Sibiu va întâlni SCM VSKC Miercurea Ciuc (ora 19.45). Luni, 6 septembrie, la 17 va fi finala mică iar la 19.30 e finala mare.

Din nou „la liber”

Conducerea SCM-ului a anunţat altfel că în noul sezon fanii nu vor avea parte de bilete şi abonamente. „După un an în care am stat departe unii de ceilalţi din cauza normelor sanitare impuse de autorităţi în pandemie, vrem să facilităm accesul cât mai multor suporteri la partidele echipei noastre”, se arată în comunicat.

O decizie care poate fi discutabilă din mai multe puncte de vedere, mai ales al fanilor care aveau locul preferat asigurat. „Dacă doriţi să vă păstraţi locurile cu care eraţi obişnuiţi în sezoanele când partidele se disputau cu public va trebui să veniţi mai repede la sală, nu vom reţine scaune pentru anumiţi suporteri. Într-un singur sector al tribunei accesul fanilor va fi restricţionat, cel din zona centrală cu scaune galbene, unde vom rezerva locuri sponsorilor şi reprezentanţilor Primăriei Municipiului Timişoara, instituţie care finanţează activitatea sportivă de la clubul nostru”, e mai arată în mesajul de pe pagina oficială de Facebook.

Nu vor fi bilete nici la jocurile din Cupă, nici la amicale desigur. Primul eveniment acasă va fi în perioada 16-18 septembrie – Cupa Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.