Sfârșit de săptămână presărat cu muzică rock. Invitați de seamă la festivalul...

Sfârșit de săptămână presărat cu muzică rock. Invitați de seamă la festivalul Rock Maris

0
DISTRIBUIȚI
Formația maghiară Disrty Slippers revine cu un concert în România la festivalul Rock Maris

Melomanii amatori de sound-uri rock sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la Arad, unde va avea loc Festivalul Rock Maris, eveniment la care vor concerta printre alții Celelalte Cuvinte, Luna Amară, Dirty Slippers, Kempes, Coma și Țapinarii.

„Festivalul Rock Maris va fi organizat în zona Port Arthur, cu scopul de a promova muzica rock dar și o zonă turistică atractivă din oraș. Port Arthur este o zonă situată pe Malul Mureșului, în care peisajele naturale se îmbină cu ofertele culinare și de relaxare, care, în ultimii ani a fost căutată în special de arădenii care și-au dorit să petreacă timpul liber într-o oază de liniște dar și de turiștii atrași de natură.


Festivalul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad. Participanții sunt rugați să respecte normele sanitare în vigoare“, au transmis organizatorii.

Formația maghiară Dirty Slippers, care de-a lungul anilor a susținut mai multe concerte și-n țara noastră, revine în România cu această ocazie. „Am cântat acum câțiva ani în deschiderea celor de la Rezident Ex în centrul Timișoarei, la Club 30 (n.n. – în luna octombrie a anului 2013), și ne-am îndrăgostit instantaneu de Timișoara. Susținem des concerte în Ardeal, dar a fost o senzație deosebită faptul că publicul din Timișoara a primit cu drag piesele noastre. După concert, am colindat cluburile și ne-a plăcut foarte mult atmosfera și faptul că oamenii chiar știu să se distreze. Din acest motiv, revenim cu mare drag de fiecare data în România“, a spus Lobó-Szalóky Lázár, solistul trupei maghiare Dirty Slippers.

Formația maghiară a luat naștere în 2005 la Gyula și a debutat discografic trei ani mai târziu cu discul omonim. Recent formația maghiară a înregistrat melodiile noului lor album Vársz valahol alături de George Shilling (care a lucrat în trecut cu Oasis sau Mike Oldfield), Tim Palmer (Bon Jovi și U2) în legendarul studio de înregistrări londonez Abbey Road.

În prima zi a evenimentului vor concerta Celelalte Cuvinte, Luna Amară, Dirty Slippers, Mustang și Corso Unplugged, iar sâmbătă la fața locului vor susține recitaluri Kempes, Coma, Țapinarii, Dragoș Moldovan și Ribozom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.