Sprijin pentru artiștii din zona de vest a țării: s-a deschis Music...

Sprijin pentru artiștii din zona de vest a țării: s-a deschis Music Hub TM

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-306247438">

Zilele trecute, proiectul Asociației Culturale Embargo, Music Hub TM, și-a deschis porțiile. Studioul de înregistrări și casa de producție muzicală se adresează artiștilor și muzicienilor din zona de vest a țării.

„Spațiul cultural a fost amenajat și dotat corespunzător și va fi accesibil tuturor, indiferent de genul abordat, în bază unei donații. Cheltuielile de întreținere vor fi asigurate din minarea de criptomonede, astfel vom folosi tehnologia și energia pentru a susține cultura și arta”, spune Răzvan Munteanu, coordonatorul proiectului.

Studioul se află pe str. Romulus nr. 18, în zona Bălcescu și va găzdui o serie de workshop-uri de mixaj, masterizare audio, cursuri de tobe și chitară pentru copii sau podcast-uri cu artiștii și partenerii studioului. Spațiul a fost amenajat și pus la dispoziție de Cristian Gunter și Gunter Solar, echipamentele și tehnica necesară de către Remus Gașpar, Alexandru Munteanu, Tibor Aranyi, Sorin Stroie, Francis Mozes, Mihai Toma și Petru Augustinov.

Music Hub TM îi așteaptă pe toți artiștii și pe cei care au nevoie de indrumare și ajutor în domeniul muzical și al producției audio. Asociația Culturală Embargo are ca scop promovarea, coordonarea și sprijinirea activităților cultural-artistice din zona de vest a țării, sprijinirea tinerilor interesați de diferite domenii culturale, artistice sau științifice, prin îndrumare vocațională și consiliere profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.