Timișoara Fashion Week, la Iulius Town. Cătălin Botezatu a pregătit o colecție...

Timișoara Fashion Week, la Iulius Town. Cătălin Botezatu a pregătit o colecție inedită

0
DISTRIBUIȚI

Nuanțele toamnei sunt aduse în Iulius Town de unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă. Timișoara Fashion Week propune o ediție cu totul ieșită din tipare anul acesta, unde designeri renumiți vor arăta cât de efervescent și versatil este stilul country.

Cătălin Botezatu, invitatul special al evenimentului, a pregătit o colecție inedită, iar Dorian Popa și Cosmina Păsărin vor fi prezenți și ei la cele două zile dedicate modei.

Jeanșii, jachetele din piele sau cizmele de cowboy sunt vedetele ediției cu numărul VI a Timișoara Fasion Week. Timp de două zile, în perioada 3 – 4 septembrie, de la ora 19.00, în parcarea VIP de la Iulius Town Timișoara se va prezenta modă și rafinament la cele mai înalte standarde.


Stilul country, tema Timișoara Fashion Week de anul acesta, reușește să împletească nuanțele arămii ale toamnei în ținute care crează un look rupt din filmele western. I

ntrarea la Timișoara Fashion Week se face pe bază de invitație, ce poate fi obținută trimițând un email pe adresa: invitatie@tmfashionweek.ro, cu numele complet și numărul de telefon. Mai multe detalii poți afla accesând pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Invitatul special, creatorul de modă Cătălin Botezatu, a pregătit un show cu totul special. Cunoscut pentru faptul că se ocupă personal de toate prezentările sale, având grijă ca design-ul, scenografia, regia, styling-ul și coloana sonoră să se armonizeze într-un concept fascinant, acesta îi întâmpină pe timișorenii pasionați de fashion cu un spectacol fabulos.

Încă de la prima ediție Timișoara Fashion Week, Cosmina Păsărin moderează evenimentul, iar anul acesta nu este o excepție. Prezent în data de 3 septembrie va fi și Dorian Popa, care va însufleți parcarea VIP din Iulius Town.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.