Membrii formației Phaser își îndeamnă fanii să se vaccineze, „pentru a putea...

Membrii formației Phaser își îndeamnă fanii să se vaccineze, „pentru a putea să ne revedem cât mai curând la concerte”

0
DISTRIBUIȚI
Formația Phaser își îndeamnă fanii să se vaccineze

Membrii formației timișorene Phaser au lansat un îndemn prin intermediul paginii de Facebook în care își îndeamnă fanii să se vaccineze.

„Let’s kick this virus away! Hello, oameni dragi! Știm că și voi v-ați săturat de situația în care ne aflăm și așteptați cu nerăbdare revenirea la normal. Nu putem ignora realitatea care ne înconjoară, iar cea mai bună decizie este să urmăm modelul țărilor care au ridicat restricțiile.


Suntem convinși că majoritatea Phaser-loverilor au ales deja să se vaccineze, dar dacă avem și oameni care se-ndoiesc, postarea asta este pentru voi, cu îndemnul să o faceți. Lasăm link-ul cu informații și posibilitatea programării chiar aici: Platforma națională de informare despre vaccinarea COVID-19 (gov.ro)  Aveți grijă de voi și de cei dragi, pentru a putea să ne revedem cât mai curând la concerte! Vă iubim!“, este mesajul trupei.

Trupa a lansat în luna februarie a acestui an primul album discografic care poartă numele de „Început de Univers”. Phaser este o formație pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.