Petrică Moise, cetățean de onoare al Timișului, post-mortem. Îndrăgitul interpret de muzică...

Petrică Moise, cetățean de onoare al Timișului, post-mortem. Îndrăgitul interpret de muzică populară va fi înmormântat la Chișoda

0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Moise, care a murit sâmbătă, își va dormi somnul de veci în cimitirul din satul său natal, Chișoda.

„Deșertăciune sunt toate, iar viața aceasta este umbră și vis. Te ador și îți mulțumesc pentru că ai fost tatăl meu cel mai minunat, bun și iubitor, înțelept și răbdător de pe toată planeta.


Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, luni, de la ora 16 la capela din Chișoda, va avea loc priveghiul. Înmormântarea va fi marți, la ora 14 la cimitirul din Chișoda”, a transmis Mihaela Moise, fiica regretatului artist.

Luni, în cadrul unei ședințe care a avut loc la CJT, consilierul județean Ioan Sorincău de la PSD, a propus acordarea titlului de Cetățean de Onoare maestrului Petrică Moise.

Anterior, acesta a mai făcut această propunere, dar nu a apucat să fie dusă la îndeplinire. Acum, titlul va fi decernat post-mortem. La sugestia acestuia, a fost ținut un moment de reculegere în cadrul ședinței Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.