Politehnica Femina nu a avut milă de vizitatoarele din Moldova. Alb-violetele au...

Politehnica Femina nu a avut milă de vizitatoarele din Moldova. Alb-violetele au şanse bune la play-off

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Femina s-a impus cu un scor „astronomic” pe seama grupării Universitatea Galaţi. 10-0 a fost rezultatul partidei de ieri de pe „Ştiinţa”. Meci după care elevele lui Mirel Albon au şanse mari să prindă play-off-ul.

Melisa Şodinca (2), Cristina Sucilă (2), Anca Dobai şi Teo Meluţă au stabilit scorul primei reprize: 6-0! Andreea Șepețan (2), cu primele reuşite la senioare, Roxana Dovîncescu şi, „cireaşa de pe tort”, portarul debutant Sara Câmpean, din penalty, au conturat scorul final!

Inainte de acest meci Poli a bifat şi o despărţire din staff, antrenorul secund Liviu Ivasuc având alte planuri in continuare.

Pentru alb-violete urmează duelul cu Piroș Security Arad din Cupă, joc ce se va desfășura miercuri pe Stadionul Știința, de la ora 14. Pe locul 6, cu 13 puncte, tot atâtea ca următoarea clasată – Fair Play Buc., in campionat Politehnica Femina are meci la Târgovişte pe 20 noiembrie iar ultima rundă de sezon regular le aduce pe Banat Girls la Timişoara.

„Am avut un meci bun, încheiat cu un rezultat care ne mulțumește.


Trebuie să 

„Am avut un meci bun, încheiat cu un rezultat care ne mulțumește. Trebuie să vedem valoarea adversarului de astăzi, sunt de apreciat oamenii de la Galați care încearcă să țină echipa pe linia de plutire în condiții financiare dificile, însă cred că și acest meci, ca și altele, ne arată că în acest moment 12 echipe în Liga 1 de fotbal feminin este un număr prea mare. Cred că o competiție cu opt echipe ar fi una mult mai echilibrată, ar fi o concentrare mai mare a valorilor la anumite echipe și meciurile ar prezenta mai mult interes inclusiv pentru mass media, televiziuni și ar fi un lucru benefic și pentru Echipele Naționale pentru că jucătoarele ar avea meciuri mai tari. Legat de jocul nostru începem să prindem consistență, începem să avem trasee de joc și să ducem mingea mult mai ușor în careul advers. Mă bucură progresul realizat de jucătoarele tinere, mai ales de junioare. Astăzi au jucat mai multe și au marcat mai multe dintre ele. Vrem să mergem în continuare pe aceeași linie și sper ca într-un viitor cât mai apropiat, Politehnica Timișoara să fie o echipă de top din România” a declarat Mirel Albon, antrenorul Politehnicii.

Politehnica Timișoara: 1. Sara Câmpean – 7. Florentina Ancăș, 22. Nicol Dincă-Vuia, 4. Cristina Codrescu (15. Denisa Hațegan 46′), 6. Denisa Heisu, 5. Teodora Meluță (cpt.), 10. Nikoleta Kurja (8. Clara Roșu 46′), 27. Genoveva Roșie (30. Cosmina Roșu 78′), 2. Anca Dobai, 24. Cristina Sucilă (20. Roxana Dovîncescu 46′), 23. Melisa Șodinca (19. Andreea Șepețan 46′).

Universitatea Galați: 12. Mădălina Grecu – 19. Diana Stoian, 3. Adelina Crăciun, 4. Ivan Valentina, 18. Georgiana Bobocea (2. Andra Tăune 46′), 7. Ioana Sfetcu, 22. Adelina Marcu, 16. Elena Ivan, 14. Alexandra Cornea, 3. Adelina Chiriac, 21. Simona Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.