Viceprimarul Tabără: La Timișoara USR forțează majorări de impozite, iar în alte...

Viceprimarul Tabără: La Timișoara USR forțează majorări de impozite, iar în alte orașe aleșii USR se opun majorărilor

0
DISTRIBUIȚI

Subiectul majorării taxelor și impozitelor locale a fost unul care a stârnit dezbateri aprinse în consiliul local, iar discuțiile sunt departe de a se încheia.

„Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de astăzi a CL Timișoara este introdus un proiect de HCL prin care se solicită revocarea hotărârii anterioare privind majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022. Această decizie a fost contestată de consilierii PNL, prin Adrian Lulciuc, liderul de grup, și de ceilalți consilieri din opoziție, din cauza faptului că a fost aprobat prin încălcarea procedurilor legale, chiar dacă s-a încercat acoperirea acestor nereguli.


Sunt convins că va apărea un nou proiect HCL în viitorul apropiat cu scopul de a majora taxele și impozitele timișorenilor, dar grupul PNL își va menține punctul de vedere și va vota din nou împotriva acestui proiect”, a transmis Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Avem speranța că, totuși, ceilalți consilieri vor fi în asentimentul nostru (Timișoara are deja cele mai mari impozite din țară…) și ar putea urma exemplul colegilor lor USR din țară. Dacă la Timișoara USR forțează majorări pe bandă rulantă, în alte orașe, aleșii USR se opun majorărilor”, mai spune mesajul lui Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.