Politehnica Femina şi-a stabilit jocurile amicale din stagiul de pe plan local

Politehnica Femina şi-a stabilit jocurile amicale din stagiul de pe plan local

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Femina se va duela cu trei echipe la nivel de senioare pe durata cantonamentului pe care-l va începe mâine la Timişoara.


Alb-violetele au şi două teste rezervate jucătoarelor sub 17 ani, prezente în număr mare în lot.

La fel ca formaţia masculină, elevele lui Mirel Albon rămân în oraş pentru stagiul de pregătire pentru partea a doua a sezonului. Ocupanta locului 5 în elita feminină va fi cantonată până în 11 februarie. Această perioadă nu e lipsită însă de jocuri.

Primul va fi rezervat jucătoarelor U17, contra colegelor de eşalon de la Banat Girls, joc programat duminică, 6 februarie, de la ora 11, la Baza 2 Politehnica. Următorul va începe în aceeaşi zi şi aceeaşi locaţie, când senioarele vor înfrunta ŽFK TSC Kanjiža, locul cinci în Superliga Serbiei.

Pe 10 februarie, de la ora 11, tot la Baza 2, Politehnica Femina primeşte replica fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului – locul 2 în elită. Iar două zile mai târziu, adică după ieşirea din cantonament, alb-violetele le înfruntă în deplasare, atât la senioare, cât şi la nivel sub 17 ani, pe unguroaicele de la Diósgyőri VTK, club cu echipă aflată tot pe locul 5 în elită.

Pentru fetele de la Poli campionatul se reia în play-off-ul Ligii I cu un meci în deplasare la Vasas Femina (6 martie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.