Ripensia sună adunarea. Roș-galbenii au o iarnă cu adversar de Liga I...

Ripensia sună adunarea. Roș-galbenii au o iarnă cu adversar de Liga I și cantonament în Antalya

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia se reunește mâine şi va avea primul antrenament al anului la arena „Electrica”. La fel ca multe formaţii din primele două eşaloane, roş-galbenii au optat din nou pentru un stagiu centralizat în Turcia. De asemenea, în programul echipei timişorene figurează şi un test mai puternic, cu FC U Craiova 1948.

„Ripi” va efectua mâine dimineaţă vizita medicală, apoi, prima şedinţă de pregătire e stabilit de la ora 16.00 la Gara Mică.

Antrenorul Florin Fabian a împărţit programul de iarnă al echipei în trei perioade.


Prima cuprinde zilele dintre 13 ianuarie şi 2 februarie. Perioadă în care figurează deocamdată ca prim amical o întâlnire „tare”, cu Craiova „lui Mititelu”, pe 19 ianuarie, la Dr. Tr. Severin, dar data de disputare nu e bătută în cuie. Pe 22 ianuarie ripensiştii au un joc mai uşor, cu CS Comloşu Mare (Liga 4 Timiş), urmat o săptămână mai târziu de duelul cu CSM Deva (L3). Ultimul joc înainte de plecarea în cantonament va fi cu Avântul Periam (L3) pe 2 februarie.

Între 3 şi 13 februarie e programat stagiul din Antalya, unde Ripensia ar trebui să dispute patru jocuri de verificare. Ca în multe astfel de cazuri adversarii vor fi stabiliţi la faţa locului.

În fine, la revenire e a treia perioadă a programului, adică între 7 februarie şi 26 februarie. Singurul test care figurează între aceste date este cel cu Crişul Chişineu Criş (L3) pe 19 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.