Ripensia a câştigat la Chişineu-Criş înainte de restartul campionatului. Florin Fabian: „Mai...

Ripensia a câştigat la Chişineu-Criş înainte de restartul campionatului. Florin Fabian: „Mai sunt aspecte de reglat”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia Timişoara s-a impus în duelul cu divizionara C Crişul Chişineu Criş, ultima verificare a roş-galbenilor înainte de deplasarea cu multe necunoscute din campionat. La pauză a fost totuşi scor „alb”, dar în partea secundă elevii lui Florin Fabian au şi punctat pentru un 3-0 categoric în cele din urmă.

Timişorenii s-au deplasat la nord de Arad pentru ultima verificare, pe arena cu o tribună cochetă a Crişului. În prima parte nu s-a înscris, Golda, Piftor şi M. Ene au ratat ocazii pentru ripensişti, gazdele au avut şi ele o bună oportunitate, fază la care s-a remarcat portarul Rus.

La reluare, poate şi pe fondul schimbărilor, lucrurile s-au schimbat iar „Ripi” a trecut în avantaj din minutul 52, în urma golului cu capul înscris de T. Călin din „libera” lui Ene. Peste doar opt minute s-a făcut 2-0, Stoica marcând din pasa lui Piftor. Iar scorul final a fost stabilit de cel din urmă, marcator dintr-un penalty obţinut de Matiş.

Ripensia urmează să întâlnească sâmbăta viitoare, de la ora 11, Viitorul Pandurii, la Tg.


Jiu. Sunt multe semne de întrebare legate de adversar în această perioadă, gorjenii au intrat în insolvenţă iar informaţiile au venit în ultima vreme mai mult de la jucătorii nemulţumiţi decât pe canalele oficiale ale clubului.

Ripensia: Rus (46, Dobre) – Morariu (80, Sturzu), Țieranu (46, Fridrich), Lalić (46, Rogac), Gladun – Stoi (46, Vidrăsan), T. Călin (72, V. Macriţchii) – Mihart (46, R. Stoica), M. Ene (72, Matiş), Piftor – Golda. Antrenor: Florin Fabian.

„A fost un test util, cu o echipă bună de Liga 3 şi, sigur, mă aşteptam la o desfăşurare a jocului la o singură poartă, mai ales în prima repriză mai mult atacuri poziţionale în care nu am reuşit să desfacem şi să marcăm. În schimb, în repriza a doua pregătirea noastră, inteligenţa noastră de joc, inteligenţa tactică, organizarea… şi-a spus cuvântul şi am reuşit să marcăm de trei ori. E clar că mai sunt aspecte de reglat, în special în partea ofensivă, dar mereu vor fi, pentru că cerinţele şi aşteptările mele sunt mari. Dar sper ca băieţii să înţeleagă că acolo, în ultima zonă, e vorba de decizia, inspiraţia lor, şi sunt convins că vom arăta bine în campionat”, a declarat Florin Fabian, antrenorul Ripensiei.

„În general sunt mulţumit, ca pregătire, ca organizare a jocului, însă mereu sunt aspecte de îmbunătăţit şi în special în partea ofensivă. Eu am încredere în băieţi şi sper să începem cu dreptul meciul de la Tg. Jiu”, a mai adăugat tehnicianul. Timişorenii îi au pe Ivancevic, Gavra, Mitrov şi A. Macriţchii pe lista accidentaţilor, cel din urmă fiind o absenţă mai de lungă durată. Ceilalţi sunt aşteptaţi să revină curând la pregătire.

Rezultatele Ripensiei în amicale: 2-2 cu Comloşu Mare (L4), 7-1 cu Periam (L3), 0-0 cu Kazanka (Rusia 3), 2-1 cu FC Merani (Georgia 2), 0-1 cu FK Auda (Letonia), 0-1 cu Samgurali (Georgia) şi 3-0 la Crişul (L3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.