A patra achiziţie a Politehnicii: Muntenegreanul care se pregătea deja cu alb-violeţii...

A patra achiziţie a Politehnicii: Muntenegreanul care se pregătea deja cu alb-violeţii a semnat un contract de lungă durată

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a oficializat azi înregimentarea atacantului muntenegrean Balsa Rogosic. Venit din prima ligă a ţării natale, de la FK Zeta. Acesta se afla în pregătiri cu alb-violeţii încă de la începutul anului şi va fi conform contractului jucătorul bănăţenilor până în vara lui 2025.

Balsa (25 ani) s-a pregătit cu Poli şi în toamnă, într-o pauză competiţională în care a marcat chiar într-un test, cu Periam, încă de atunci timişorenii şi-l doreau pe atacantul muntenegrean.


Acesta a revenit în Muntenegru şi a mai bifat între timp, în decembrie, două jocuri (şi un gol) pentru Zeta, formaţia de primă ligă din Golubovci. Interesant e că Rogosic, pe lângă junioratul la OFK Petrovac şi Buducnost Podgorica, a ajuns în liceu în Statele Unite, unde timp de doi ani a evoluat la Greeneville şi North Cobb Christian. A mai jucat în ţara natală pentru Ljeskopolje, FK Podgorica şi OFK Petrovac. La FK Zeta, în sezonul de toamnă a înscris de două ori în şapte apariţii.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici şi mă pregătesc ca să dau tot ce am mai bun pentru Poli. Am venit să ajut echipa, să ne atingem obiectivele. Anul viitor aş vrea să ajungem în prima ligă şi să fac parte din acel proiect”, a spus Balša Rogošić.

De remarcat că şi contractul său, spre deosebire de alte înţelegeri din fotbalul autohton, este unul pe lungă durată, nu mai puţin de trei ani şi jumătate dacă este dus cu bine la capăt.

Politehnica i-a mai înregimentat în iarnă pe Alex Iamandache (Pucioasa), Gabriel Plumbuitu (Gaz Metan) şi Andrei Sîntean (Hermannstadt), primii doi sub formă de împrumut, dar cu perspective de continuitate pe Bega. De asemenea, cu alb-violeţii se mai pregăteşte un jucător care s-a antrenat şi în toamnă cu echipa şi care a fost de asemenea prezent pe toată durata pregătirii de iarnă – Stefan Vukoje (ex-Brighton), în cazul său fiind aşteptate încă documente necesare pentru parafarea înţelegerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.