SCM Politehnica a remizat, de ziua căpitanului, cu Buzăul fostului antrenor

SCM Politehnica a remizat, de ziua căpitanului, cu Buzăul fostului antrenor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / arhivă

SCM Politehnica a avut ocazia de a câştiga mai mult la capitolul moral, astăzi, în sala „Constantin Jude”, la reîntâlnirea cu fostul antrenor, Pero Milosevic. Deşi s-a văzut pe tabelă revenirea golgheterului Marius Sadoveac, alb-violeţii nu s-au putut apropia în clasament de HC Buzău, remizând în cele din urmă: 27-27!

Jocul din runda a 18-a a şi debutat sub semnul echilibrului.


Oaspeţii au avut câte un gol în plus la start, dar de fiecare dată alb-violeţii, în tabăra cărora sărbătoritul zilei Cristian Fenici a avut şansa de a fi decisiv, a revenit de fiecare dată. La pauză a fost tot egalitate, 13-13, oaspeţii având un maxim de plus 2 în prima parte.

În partea secundă Poli a fost şi ea temporar în avantaj. Pe final, un alt „ex”, Baican, şi-a dus echipa la +2 (25-27), dar alb-violeţii au reuşit, cu puţină şansă, să remonteze diferenţa încă o dată, Trif marcând ultimul gol. Totuşi, în ultimele secunde Fenici, la 36 de ani azi, nu a mai fost suficient de inspirat pentru a aduce toate punctele sau nici colegii mai tineri nu l-au ajutat în acest sens.

Prin urmare diferenţa dintre Poli şi Buzău rămâne de patru puncte în partea a doua a clasamentului, acolo pe unde timişorenii bâjbâie în continuare, având acum 13 puncte şi urcând cel puţin temporar pe 11, dar cu meci în plus faţă de Bacă, locul 12 cu acelaşi număr de puncte (formaţie condusă de Vaslui la ora redactării acestul articol). Duminică, 20 februarie, de la ora 11 (TVR 2), Poli joacă tot acasă, dar cu Steaua, a treia clasată.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 13 goluri, Cîmpan 7, S. Ignat 2, Csog 2, Fenici 1, R. Bote 1, Trif 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.