Fetele pun muzică pentru cauze umanitare la lansarea conceptului de evenimente Organica

Fetele pun muzică pentru cauze umanitare la lansarea conceptului de evenimente Organica

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de petreceri din Timișoara vor avea parte de un nou concept de evenimente care poartă numele de Organica, prima acțiune a noului brand urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara.

„Prin acest concept denumit Organica, ne dorim să punem cap la cap o serie de evenimente care să fie orientate spre a readuce oamenii la un loc, post-pandemie, prin intermediul cărora vom fuziona mai multe momente artistice. Considerăm ca peste un line-up specific de muzică electronică să colaborăm cu artiști locali pentru diverse vernisaje artistice, instalații audio-vizuale sau chiar teatru. Sâmbătă va avea loc primul nostru eveniment din această serie, unde Silv, border_ și Noemi, trei fete din Timișoara, vor pune muzică, cu ocazia zilei de 8 Martie. De activitățile outdoor se vor ocupa cei de la @Azvarlirea, cu echipa de Ultimate Frisbee din Timișoara.


În plus, pe durata evenimentului, va exista o strângere de fonduri pentru cauzele umanitare din Ucraina“, spune Cristian Gordan, din partea organizatorilor.

Primul eveniment din această serie Organica va avea loc sâmbătă 12 martie de la ora 16 la Faber.

„Silv activează de 13 ani pe scena locală în diferitele cafenele, cluburi, subsoluri cu sau fără geamuri. Nu se consideră dj, doar selector. Are tendința de a filosofa cu multe voci feminine și nu își pregătește un playlist de acasă, deviza fiind „vedem unde ne duce călătoria sonică” dar un Eurythmics merge oricum! La limita dintre cuvinte, muzică și dans, “border_” preferă să lase prestația artistică și contul ei de instagram (todos.border_) să îi contureze povestea. Noemi este în continuă căutare de muzică nouă, selecții dansabile și o pasiune pentru sesiuni de dans improvizate acasă seara /târziu. Totul a început în 2012 cu Tasteful Indiecency și o serie de petreceri indie/alternative/electro din Arad organizate împreună cu Zoltan, jumătatea muzicală. Cum gusturile și pasiunile evoluează în timp a apărut și o trecere naturală către genurile disco/italo/house și către evenimente care susțin dj-ițele locale“, spun organizatorii acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.