Formația Dublu Click lansează albumul de debut: „Am pregătit un show aparte...

Formația Dublu Click lansează albumul de debut: „Am pregătit un show aparte pentru Timișoara“

0
DISTRIBUIȚI

Formația Dublu Click lansează albumul de debut, „Momente“, printr-un turneu care va poposi și la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare la Manufactura. Conform descrierii proprii trupa abordează un fresh-rock cu compoziții proprii pline de energie, iar în componență se regăsesc doi membri născuți în Italia și doi muzicieni din Alba Iulia. Numele trupei s-a născut prin faptul că Tarocco Alex și Ilaria Sardiello din Verona s-au întâlnit cu Cristi Popovici și Andrei Susa din Alba Iulia și după prima repetiție s-a declanșat un Dublu Click.

„Inițial basistul Susa și chitaristul Cristi aveau un alt proiect alături de câțiva prieteni. Printr-o convorbire telefonică, eu am aflat că aveau nevoie de un toboșar și drept urmare am început o mică distracție să ne vedem și să compunem câteva piese. Trupa s-a născut practic în luna august a anului trecut în momentul în care am început să căutăm o solistă care să  interpreteze piesele ce începeau  să se nască în sala noastră de repetiții.


În ziua în care Ilaria a venit să dea o probă a fost un «dublu click», deoarece ea cânta  foarte bine și era născută la Verona ca și mine. Cristi și Susa au cântat înainte alături de diferiți muzicieni din Alba Iulia și în alt proiect, numit The Mokans, iar Ilaria nu a cântat alături de o trupă, dar a participat la mai multe concursuri, printre care X factor și Vocea României. Eu, cânt si aături de Krepuskul, Times Of Need și am făcut parte și din trupa Grimegod“, a povestit Tarocco Alex.

Primul album al trupei poartă numele de „Momente” și a fost înregistrat la studio Liveset Studio din Cluj Napoca.

„Albumul conține opt piese unde textele abordate descriu experiențele de viață personale. Prima piesă din album se numeste «Accent Italienesc», deoarece descrie cel mai bine unul din lucrurile care ne diferă de alte trupe. Nu am cântat până acum la Timișoara. Pentru primul nostru concert aici am pregătit un show aparte“, au transmis membrii trupei Dublu Click.

Concertul de lansare a acestui album va avea loc marți, 8 martie, de la ora 19, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.