Consilierul local Roxana Iliescu acuză de furt firma care spală străzile din...

Consilierul local Roxana Iliescu acuză de furt firma care spală străzile din Timișoara

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-736058792">

Consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România susțune că firma de salubrizare Brantner fură apa cu care spală anemic străzile din Timisoara, din hidranții stradali.

„De ce? Simplu! Dacă s-ar fi prezentat la punctele din care au voie să alimenteze mașinile cu apa, cantitățile folosite ar fi fost ușor de identificat (ceea ce nu-i avantajează deloc, pentru că ei mai mult mimează spălatul în loc să facă o treabă serioasă) și-n plus, ar trebui să mai și plătească apa folosită la Aquatim! Iată mai jos dovada și notificarea trimisă de Aquatim către Brantner, prin care reprezentanții Aquatim le cer celor de la Brantner să plătească pentru apa furată!”, a transmis, marți, Roxana Iliescu.

Potrivit documentului care a intrat în posesia consilierului local, firmei Brantner i se va factura luna acesta un total de 1.000 de metri cubi de apă.

3 COMENTARII

  1. Dacă sunt hoţi, cine i-a angajat pe aceşti hoţi şi de ce? Împart furăciunile? De ce nu reziliază Primăria Timişoara contractul cu hoţii şi să angajeze pe alţii, cinstiţi, dacă Primăria ar fi de bună credinţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.