Local din centrul Timișoarei, închis de OPC din cauza numeroaselor nereguli FOTO

Local din centrul Timișoarei, închis de OPC din cauza numeroaselor nereguli FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1400169123">

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor a propus închiderea pentru jumătate de an a unui local aflat chiar în „buricul târgului”, Piața Victoriei, fiind aplicată și o amendă de 20.000 de lei.

Conform reprezentanților Protecției Consumatorilor, întreg spațiul de prestare a serviciilor de alimentație publică era insalubru și impropriu desfășurării activitatii, pereți cu infiltrații de umezeală, igrasie, mucegai, plăci gresie căzute. De asemenea, s-a constatat că mai multe utilaje, instrumentarul sau spațiile de depozitare nu erau igienizate corespunzător. În plus, au fost găsite materii prime lipsite de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora, specialități fără data preparării, unele în afara datei durabilității minimale. Pentru alte alimente nu erau respectate recomandările producatorilor în privința condițiilor de păstrare-depozitare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.