Trei copii, dați dispăruți în Timișoara. Dacă i-ai văzut, sună la 112...

Trei copii, dați dispăruți în Timișoara. Dacă i-ai văzut, sună la 112 UPDATE Anunțul de ultimă oră al Poliției

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a trei minori de 11, 12 și 13 ani, dispăruți din Timișoara, județul Timiș.

„La data de 20 iunie 2022, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la dispariția a trei minori de 11, 12 și 13 ani, din Timișoara.


Cu aproximativ trei zile în urmă, în data de 17 iunie 2022, Holtea Armando-Ramin, Novacovici Ionuț și Novacovici David-Andrei ar fi plecat împreună de la domiciliile lor din Timișoara, iar până în prezent nu au mai revenit. Semnalmente Holtea Armando-Ramin: înălțime 1,30 metri, 35 de kilograme, păr negru, ochi căprui. Îmbrăcăminte: tricou negru, pantaloni scurți negri, îmcălțăminte sport de culoare închisă, șapcă neagră. Semnalmente Novacovici Ionuț: înălțime 1,35 metri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Îmbrăcăminte: nu se cunoaște. Semnalmente Novacovici David-Andrei: înălțime 1,35 metri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Îmbrăcăminte: nu se cunoaște”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei trei minor este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Minorii au fost găsiți (au revenit la domiciliu). Nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.