53 de migranți, găsiți în două TIR-uri care plecau spre vestul Europei....

53 de migranți, găsiți în două TIR-uri care plecau spre vestul Europei. Ce transportau, în acte, camioanele

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1091211771">

Polițiștii de frontieră din Arad au descoperit luni ascunși în două TIR-uri care transportau piese metalice și role de aluminiu 53 de cetățeni străini care încercau să ajungă fraudulos în țări din vestul Europei.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, s-au prezentat luni pe sensul de ieşire din ţară un cetățean turc și un bulgar, conducând TIR-uri înmatriculate în Turcia și Bulgaria. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese metalice și role de aluminiu pentru societăți comerciale din Cehia și Germania.

Poliţiştii au făcut un control amănunţit asupra celor două TIR-uri, în urma căruia, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, 53 de cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției, unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din India, Bangladesh, Pakistan, Turcia și Siria ce intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.

În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.