ADID Timiș, acțiune de informare și curățenie în Timișoara

ADID Timiș, acțiune de informare și curățenie în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
ADID Timiș în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, a organizat, astăzi, o activitate de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la colectarea separată a deșeurilor, care a constat în distribuirea de materiale informative tip flyer către cetățeni și o activitate de ecologizare, care a constat în colectarea deșeurilor reciclabile.


Activitatea s-a desfășurat în zona Dacia în preajma Centrului de Tineret Dacia de pe strada Strada Brândușei, străzile învecinate și Piața Dacia, în intervalul orar 9.00-12.00.
ADID Timiș a puns la dispoziția participanților: echipamente de protecție (mănuși și măști), materialele informative (flyere), echipament personalizat (tricouri), precum și saci pentru colectarea deșeurilor (furnizați de operator).
Deșeurile colectate au fost ridicate de operatorul Retim Ecologic Service S.A. cu titlu gratuit. Această activitate face parte din campania din informare și educare a populației desfășurată în parteneriat cu Organizațiile care implementează răspunderea extinsă a producătorului cu care ADID TIMIȘ are încheiate contracte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.