Avariile au adus noi întreruperi de apă în Timişoara. Unde vor mai...

Avariile au adus noi întreruperi de apă în Timişoara. Unde vor mai fi lucrări şi intervenţii

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat pentru azi noi lucrări de remediere avarii la rețelele de distribuție, cu întreruperi de scurtă durată în furnizarea apei în Timișoara.

Astfel, până la ora 15.15 sunt afectate străzile Perlei, Niccolò Paganini, Pomiculturii, Martir Silviu Motohon, Ecoului, Constantin cel Mare, Martir Constantin Radu, în cartierul Plopi, în timp ce în Recaș și Izvin se anunţă presiune redusă.


De asemenea, în acelaşi interval orar şi din acelaşi motiv, în oraşul de pe Bega vor fi înteruperi şi pe străzile Perlei, Plopi-Kuncz, Strada Niccolò Paganini, Strada Pomiculturii, Strada Martir Silviu Motohon, Strada Ecoului, Strada Constantin cel Mare, Strada Martir Constantin Radu.

Altfel, ca urmare a consumului excesiv datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibilă chiar lipsa apei, între orele 14 şi 23, inclusiv până vineri. Iar la Liebling până la ora 15 apa e întrerupăt pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de alimentare cu apă. Din acelaşi motiv, Ciacova şi Sacoșu Turcesc se vor confrunta şi ele cu înteruperea apei, mâine, între 9 şi 15. La fel şi Făgetul, tot joi, dar până la ora 14, pe străzile Vasile Alecsandri, Coriolan Brediceanu, 1 Decembrie 1918, Dorobanților.

Nici Timişoara nu scapă joi de probleme. Se vor executa lucrări la conductele Dn 300 și Dn 125, în cadrul proiectului Pasaj Inferior Solventul. Astfel că între orele 8-17 apa va fi întreruptă pe Gheorghe Barițiu, Strada Gării şi Strada Nufăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.