CCIAT oferă posibilitatea firmelor din Timiș să viziteze gratuit târgul de turism...

CCIAT oferă posibilitatea firmelor din Timiș să viziteze gratuit târgul de turism de la Salonic

0
DISTRIBUIȚI

Firmele timișene au ocazia de a vizita gratuit cel mai mare și important târg internațional de turism – Philoxenia – ajuns la cea de-a XXXVII-a ediție, care se va desfășura la centrul expozițional HELEXPO Salonic între 18 și 20 noiembrie.

Expoziția va reuni peste 235 de expozanți din peste 12 țări, care își desfășoară activitatea în domeniul turismului și al unor servicii legate de acesta, precum agențiile de turism, tour-operatorii sau organizatorii de evenimente.

Vizita este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș ți HELEXPO Salonic, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, biroul comercial al ambasadei rezervându-și dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Prin “Hosted Buyers Program”, companiile timișene beneficiază de gratuitate la cazare (două sau trei nopți în hotel de patru sau cinci stele), de transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante și de organizarea întâlnirilor cu firmele expozante, în funcție de interesul exprimat.


Totodată, participanții vor putea lua parte la conferințele tematice susținute de prezentatori internaționali. Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web https://philoxenia.helexpo.gr/ .

Costurile de organizare se ridică la 150 lei plus TVA pentru companiile membre ale CCIAT și la 300 lei plus TVA pentru companiile care nu sunt membre. Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau de prezentarea unui certificat de îmbolnăvire. Înscrierile se pot face până în data de 15 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.