Înotătorii români au strălucit la Europeanul de juniori. Cum s-a descurcat timişoreanul...

Înotătorii români au strălucit la Europeanul de juniori. Cum s-a descurcat timişoreanul Emil Dăncăneţ la primul concurs major

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Politehnica Timişoara – Nataţie / Facebook

Sportivii României au reuşit să obţină nu mai puţin de nouă medalii, dintre care cinci de aur la Campionatul European pentru Juniori (5-10 iulie), găzduit în bazinul de la Otopeni. Timişoara a fost şi ea reprezentată în competiţii. Emil Dăncăneţ, de la CSU Politehnica, a concurat în probele de 50 şi 100 metri bras, dar s-a oprit în sesiunile de calificări.

Timişoreanul în vârstă de 18 ani nu şi-a atins obiectivul personal de a atinge semifinalele. Dăncăneţ s-a clasat pe locul 26 din 50 de concurenţi în proba de 50 m bras.


În timp ce la 100 metri bras a fost al 35-lea din 56 în ierarhia finală.

„Aceasta a fost prima competiție internațională majora pentru Emil Dăncăneț”, se arată pe pagina CSU Politehnica. Dăncăneţ e antrenat de Sabin Avram.

Aurul a fost obţinut de David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu și Alexandru Constantinescu) – 3:18.93 min. – în proba de ștafetă 4×100 m liber masculin; David Popovici –  1:45.45  min. – în proba de 200 m liber; Vlad Stancu – 15:05.47 min. – în proba de 1.500 m liber masculin; David Popovici – 22.16 s – în proba de 50 m liber; David Popovici – 47.69 s – în proba de 100 m liber;

În clasamentul general, pe medalii, România s-a clasat pe locul 3, după Polonia și Ungaria! Mai multe informaţii, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.