SCM Timişoara a transferat un conducător de joc cu prezenţe în naţionala...

SCM Timişoara a transferat un conducător de joc cu prezenţe în naţionala Serbiei

0
DISTRIBUIȚI
infocentrala.rs

SCM Timişoara a anunţat azi al doilea „transfer sârbesc” al perioadei. După pivotul Igor Kesar, „leii” mizează în noul sezon şi pe un playmaker cu apariţii la prima reprezentativă din statul vecin – Ilija Djokovic.

Djokovic (26 ani, 1,88 m înălţime) este conducător de joc şi vine de la Borac Cacak, echipă la care a mai evoluat în perioada 2016-2019. El are prezenţe şi în puternica întrecere baschetbalistică ABA League, care reuneşte formaţii din Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Slovenia şi Serbia.


Celelalte echipe la care a mai jucat sunt KK Jagodina, FMP şi KK Split.

Fostul internaţional de juniori este medaliat cu argint la Campionatul European U18 din 2014 (Turcia) şi cu bronz la Campionatul European U16 din 2012 (Lituania şi Letonia).

A strâns şi opt meciuri în reprezentativa de seniori a Serbiei în campania de calificare la mondialul din 2019. Ilija Djokovic a semnat cu SCM OHMA Timişoara un contract valabil pentru următorul sezon.

Pe lângă cei doi sârbi, bănăţenii l-au mai transferat şi pe Antonio Năsturescu în această vară.

În altă ordine de idei clubul timişorean a făcut un anunţ de intenţie privind atribuirea contractului de închiriere a spaţiilor de cazare pentru jucătorii secţiei de baschet.Perioada prevăzută e 15.08.2022 – 31.05.2023 (9 şi 1/2 luni), cu o valoare de 185.250 lei (TVA inclus) iar termenul limită de primire a ofertelor este: 11 iulie 2022 – ora 09.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.