Licitaţie lansată pentru proiectul de modernizare şi extindere a arenei din Ronaţ

Licitaţie lansată pentru proiectul de modernizare şi extindere a arenei din Ronaţ

0
DISTRIBUIȚI
Arhivă Foto: Facebook

Primăria Timişoara a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru achiziţionarea serviciilor de expertizare și proiectare (faza DALI) pentru stadionul „Gheorghe Răşcanu”, folosit de echipa de rugby SCM USAMVB Timişoara.

Conform documentaţiei de pe SEAP, licitaţia a fost lansată de ieri.


„Dorim să creștem calitatea infrastructurii atât pentru sportul de masă, cât și pentru sportul de performanță. Ne mândrim cu realizările echipei de rugby a orașului la nivel național, iar stadionul „Gheorghe Rășcanu” va avea la finalul investiției condiții moderne pentru desfășurarea meciurilor”, se arată în anunţul de pe pagina de Facebook a PMT.

Se doreşte prin proiect repoziționarea terenului actual pentru a amenaja două terenuri de joc, amenajarea unui teren pentru antrenamente, închiderea perimetrului de la stadion, sistem de iluminat nocturn, irigare automată, sistem de încălzire electrică a terenului, tribună acoperită cu scaune moderne și realizarea spațiilor sanitare și administrative necesare „pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu”. Aşadar, conform anunţului arena ar putea găzdui şi meciuri de fotbal.

Valoarea estimată a contractului (pentru proiectare) este de 173.464,29 lei fără TVA (aproximativ 35.000 de euro), iar termenul de depunere al ofertelor este 7 septembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.