SCM USAMVB Timişoara se reîntâlneşte cu rivala CSM Ştiinţa, la Baia Mare....

SCM USAMVB Timişoara se reîntâlneşte cu rivala CSM Ştiinţa, la Baia Mare. Şapte „lei”, selecţionaţi printre „lupi”

0
DISTRIBUIȚI

SCM USAMVB Timişoara joacă în weekend pe terenul campioanei, CSM Știința Baia Mare, în etapa a III-a din play-off-ul Ligii Naționale. Va fi prima deplasare din trei la rând pentru „lei”, care vin după un eşec acasă cu Steaua.

Baia Mare vine şi ea după un eşec, cedând surprinzător pe terenul lui Dinamo. După două etape scurse dn play-off, fiecare echipă are o victorie și o înfrângere.

„Cu Steaua, cred că am făcut greșeli colective și, după cum a spus și antrenorul nostru, am suferit la atitudine. Nu cred că eseul marcat de mine în minutul 2 ne-a făcut să privim meciul drept unul mai ușor. Revenim la ceea ce spuneam despre atitudine și efort: degeaba marchezi repede, dacă după aceea nu rămâi concentrat”, a declarat Stephan Shennan.

Timișoara și Baia Mare s-au întâlnit de două ori până acum, în acest an, ambele meciuri câștigate de bănăţeni Primul s-a jucat pe 2 aprilie, la București, și a contat ca finală a Cupei României, ediția 2021 (22-15), al doilea, la 30 aprilie, în Baia Mare, în sezonul regular al campionatului (31-13).

„Nouă ne plac meciurile tari și le așteptăm cu interes, mai ales pe cel cu Baia Mare, de săptămâna aceasta.


Va fi un joc dificil. Ei au făcut două partide bune în play-off, cu Steaua și cu Dinamo, ambele în deplasare, și cred că ne așteaptă cu dorință de revanșă”, a conchis Steve Shennan.

Partida CSM Știința Baia Mare – SCM USAMVB Timișoara se dispută sâmbătă, 27 august, de la ora 11.00, și va fi transmisă în direct la Rugby TV.

Şapte la „Lupi”

Selecționata Romanian Wolves se reunește pe 4 septembrie în vederea participării la Rugby Europe Super Cup, competiția intercluburi a cărei a doua ediție va debuta pe 10 septembrie. Staff-ul tehnic a selecționat un lot de 30 de sportivi, dintre care șapte jucători sunt de la SCM USAMVB Timişoara.

Pilierul Laurențiu Nica, flankerii Kemal Altinok și Vlad Neculau, mijlocașii la grămadă Alin Conache și Gabriel Rupanu, aripa Corrado Ștețco și centrul Manumua Tevita se alătură „lupilor”.

Campionatul se întrerupe în 3 septembrie, după etapa a patra din play-off, și se va relua la 1 octombrie. Primul meci al Selecționatei Lupilor va fi pe 10 septembrie, la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, cu Tel Aviv Heat.

Programul Conferinței de Est:

Runda 1, 10/09/2022 Wolves v Tel Aviv (Israel)

Runda 2,  17/09/2022 Wolves v RC Batumi (Georgia)

Runda 3,  25/09/2022 Black Lion (Georgia) v Wolves

Runda 4, 15/10/2022 RC Batumi v Wolves

Runda 5,  23/10/2022 Wolves v Black Lion

Runda 6,  30/10/2022 Tel Aviv v Wolves

Primele două clasate se califică în semifinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.