„Sheroes”, eveniment de neratat la galeria Helios din Timișoara

„Sheroes”, eveniment de neratat la galeria Helios din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Galeria Helios va găzdui în luna august două evenimente culturale importante, care marchează o nouă colaborare între asociația GEDOK Heidelberg și Uniunea Artiștilor din Timișoara.

În data de 9 august, ora 18:00, va avea loc un vernisaj, iar în 11 august, la aceeași oră, o serată literară, a căror temă se intitulează „Sheroes” și este dedicată unor femei remarcabile. Cu acest prilej, va fi oferit și un catalog expozițional care include textele autoarelor.

Artistele prezente în expoziție vor fi pictorii Liliana Geiss, Agnes Pschorn și artistul multimedia Petra Lindenmeyer din Germania, alături de graficianul Adriana Lucaciu și sculptorul Linda-Saskia Menczel, din Timișoara.

În deschiderea expoziției vor vorbi artistul și cercetătorul dr. Gabriel Kelemen și Regina Lochner, consulul Republicii Federale a Germaniei la Timișoara, iar la serata literară vor lua cuvântul Smaranda Vultur, care va vorbi despre lingvistul și folcloristul Sanda Golopenția, Getta Neumann, stabilită în Elveția, cu o prezentare a Rozaliei Roth și Juliane Sophie Kayser din Germania, care îi va face un portret artistei Elżbieta Ficowska.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.