Noapte specială pentru melomani: artistul turc Kaan Duzarat vine în premieră la...

Noapte specială pentru melomani: artistul turc Kaan Duzarat vine în premieră la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 1 octombrie, cu începere de la ora 23, la Faber în Timișoara va avea loc un eveniment deosebit, care îl aduce pe artistul turc Kaan Düzarat în premieră în orașul de pe Bega.

Invitatul special al acestei petreceri este implicat într-o serie de proiecte muzicale, care au menirea de a explora diverse genuri.
A devenit cunoscut cu emisiunea sa de radio, Kompozit, difuzată la Dinamo FM și în 2013 a participat la Red Bull Music Academy din New York.


Sub numele de FOC Edits, artistul a editat o serie de remixuri și edituri la piese celebre din țara sa natală și a lansat o serie de melodii și la label-uri precum Pastamusik, Hardfist, Only Records sau Red Flag Collective. În 2014 a deschis un magazin de discuri Analog Kultur și a remixat artiști și trupe precum Athena, Mabel Matiz, Gaye Su Akyol, İlhan Erşahin, Kalben, Hediye Güven, The Ringo Jets, Nilipek, Candan Erçetin, Mor ve Ötesi și Melis Güven. Kaan produce muzică și efectuează turnee cu trupa Lalalar și cu trupa de jazz Analog Kültür Experiment. De asemenea, produce muzică și realizează design de sunet pentru filme, seriale TV și reclame.

Alături de invitatul special al petrecerii se vor afla și orădeanul DuBase, un nume cunoscut în această breaslă datorită activității sale care a început în 1997 și Rapala, timișoreanul care a pus bazele SoulHeads.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.