Zeci de migranți ascunși în TIR-uri, depistați în ultimele 24 de ore,...

Zeci de migranți ascunși în TIR-uri, depistați în ultimele 24 de ore, la frontiera de vest FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-64983483">

72 de migranți ascunși în patru TIR-uri au fost depistați în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria.

Poliţiştii de frontieră de la Vărșand, Nădlac și Nădlac II, judeţul Arad, au prins 72 de cetăţeni străini, provenind din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în patru automarfare încărcate cu diverse bunuri.

În ultimele 24 de ore, la Nădlac II s-au prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc și un bulgar, care conduceau TIR-uri înmatriculate în Bulgaria. Aceștia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese de carbon, respectiv metal, pentru societăți comerciale din Cehia și Polonia. În cele două mijloace de transport au fost descoperiți, ascunși în compartimentele pentru marfă, 41 de cetăţeni din India, Bangladesh, Afganistan şi Siria ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, unde polițiștii de frontieră arădeni au controlat o autoutilitară condusă de un cetățean român. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta fructe, pe ruta România – Ungaria. Într-un locaș special amenajat în compartimentul destinat mărfurilor au fost găsite 20 de persoane, cetățeni din Siria și Irak.

Acțiuni asemănătoare au avut loc și la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, unde, în urma unui control asupra unui automarfar condus de un cetățean român ce transporta granule din plastic pentru o societate din Ungaria, polițiștii de frontieră au descoperit 11 cetățeni din Nepal și India ascunși printre mărfurile transportate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.