Seară în memoria lui Adi Bărar: jam session și obiecte vestimentare care...

Seară în memoria lui Adi Bărar: jam session și obiecte vestimentare care au aparținut regretatului muzician

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni la o seară specială în memoria lui Adi Bărar, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 7 octombrie, de la ora 20 la Clubhouse Hells Angels.

„Vom avea muzică live, un jam session Chris Irinoiu & Kombell Cramba featuring Mirela Iacob. Prin amabilitatea lui Moni și Adriana Bărar, am primit mai multe obiecte vestimentare care au aparținut regretatului muzician și care se vor întoarce acum la fanii lui. Detalii în cadrul evenimentului. Intrarea liberă“, au transmis organizatorii acestui eveniment.

Anul acesta, în luna martie, cu ocazia împlinirii unui an de la trecerea în neființă a lui Adi Bărar, liderul formației Cargo, câțiva prieteni ai regretatului muzician au lansat o melodie care poartă numele de „Bă, rar aşa prieten… (Memento Adi Barar)”.


Melodia a fost realizată după versurile și ideea lui Corneliu Vaida de către Horea Crișovan, Florin Cvaşa, Dănuț Blaga, Marcelle Poaty Souami și Răzvan Grozăvescu (voce de operă pe refren), iar în videoclip sunt prezenți prieteni apropiați de-ai lui Adrian Bărar (totodată ca voci pe refren): Sorin Stanca, Sever Bărbulescu, Marcel Miculescu, Daniel Opait.

Fanii regretatului Adi Bărar au ocazia să aducă un omagiu celebrului artist timișorean prin intermediul unui site dedicat, unde fiica acestuia, Adriana Delia Bărar a postat cu ocazia împinirii unui an de la decesul artistului un mesaj emoționant. „Eram obișnuită că plecai des. dar te intorceai mereu… A trecut un an de când nu te-am mai văzut și nu pot exprimă în cuvinte ce simt. Tu m-ai învățat cum să merg prin viață, dar să îmi caut singură drumul, să fiu ambițioasă. Să încerc, să cad, să mă ridic și să încerc din nou. Să reușesc, să țintesc sus și să nu mă las. Mi-ai spus că viața e grea, dar și frumoasă și trebuie să te bucuri de ea, să faci ce îți place. Tu ai realizat într-o viață cât alții în 10, și totuși mai aveai atâtea de făcut, de spus, de cântat, de trăit. Aminitirile rămân, și tu la noi în suflet. Te uiți la mine și știu ce vrei să îmi spui în loc de «La mulți ani de 8 Martie»: Fii puternică! Capul sus, fruntea înainte și mergi mai departe!“, este mesajul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.