Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022, eveniment cu concursuri de dans...

Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022, eveniment cu concursuri de dans sportiv la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Weekendul 26-27 noiembrie aduce în sala „Constantin Jude”, din Timişoara, Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022, eveniment de dans sportiv organizat de Sportim Dance Timişoara sub egida Ministerului Sportului, Federaţiei Române de Dans Sportiv şi World Dancesport Federation.

Clubul Sportim Dance Timişoara va fi reprezentat de Emanuel si Andreea Jebeleanu. Evenimentul de la finele săptămânii va conţine două concursuri distincte: Cupa Sportim Dance, aflată la ediţia a 9-a, respectiv Romanian International Dance Cup, aflată la ediţia a şaptea.

E de aşteptat ca la eveniment participarea să fie de amploare, atât din ţară, cât şi din peste 25 de ţări, însumând peste 800 de participanti la 50 de categorii şi peste 70 de oficiali din ţară şi din afara ei.

Grand Gala Romanian International Dance Cup debutează sâmbătă, de la ora 8.00 cu categoriile Fete Solo, Debutanti, urmând să continue cu competiții de Open Basic.


Începând cu ora 13.00, vor păși pe ringul de dans, sportivi ai categoriilor Open diferite vârste, iar apoi vor urma calificările competiţiei de World Open Latin începând cu ora 16.

Seara la orele 20.00 se desfăşoară Galele de Seară, cu deschiderea oficială, parada ţărilor participante, în cadrul cărora se pot urmări finalele mult așteptate din eveniment.

Pe 27 noiembrie, duminică, se va dansa pe ritmuri diverse, începând dimineaţa devreme, la ora 8.00, cu cei mai mici dansatori de la categoriile de Precompetitional, clasa H şi E.
Iar la ora 13, dansatori din peste 25 de ţări vor încânta privirile în cadrul competițiilor Open Basic si Open, Juniori şi Tineret. La ora 16 se vor urmări calificările la categoria World Open Standard, unde spectacolul va fi pe măsură.

Weekendul se încheie duminică cu Galele de seară, de la ora 20, cu cele mai aşteptate finale ale evenimentului, care va fi transmis în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3 .

Bilete de intrare se pot achiziţiona pe durata desfasurarii evenimentului direct la Sala Sporturilor „Constantin Jude” Timişoara. Mai multe informaţii, AICI.

Evenimentul face parte din program/proiect sportiv susţinut şi de Centrul de Proiecte al Municipiului Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.